Povjerljivo uništavanje

Reisswolf d.o.o.

Povjerljivo uništavanje

UNIŠTAVANJEReisswolf d.o.o. kao dio REISSWOLF Group, europskog lidera u području upravljanja dokumentacijom, nudi sveobuhvatan, sigurnosno povjerljiv sustav uništavanja dokumenata i nosača podataka. Naše usluge uništavanje podataka i dokumenta u skladu su sa najvišim sigurnosnim standardima. Bilo da se radi o papirnatoj dokumentaciji, diskovima, magnetnim trakama,video ili mikro filmovima razvili smo zatvorene sigurnosne sisteme za uništavanje različitih veličina za sve medije.

REISSWOLF dokumentira svaki nivo procesa uništavanja i klijentima, nakon završenog procesa uništavanja, izdaje Potvrdu o povjerljivom uništavanju koja je usklađena sa važećom zakonskom regulativom. Jamčimo da će sva dokumentacija i nosači podataka biti prevoženi i uništeni u skladu sa DIN 66399 međunarodnom normom. Izrezani, otpadni papir naknadno će biti recikliran.

 

REISSWOLF  klijentima osigurava sigurnosne spremnikeimages9XAPEH7P koji su zaštičeni od neovlaštenog pristupa. Nakon zajedničkog uvida u Vaše potrebe za zaštitom i odlaganjem dokumentacije, dostavljamo Vam sigurnosne spremnike koji su najpogodniji za Vaš prostor.  Kada spremnike popunite povjerljivom dokumentacijom, dovoljan je samo jedan poziv kako bi se organizirala razmjena u vrijeme kada to Vama odgovara – i naši stručni djelatnici  preuzet će Vašu dokumentaciju, prevesti ju osiguranim vozilima do našega objekta, gdje će podaci biti uništeni – izrezani (sigurnosni nivo 3) – u skladu s DIN 66399, te prešani u bale.

 

Sigurnosni spremnici