Digitalizacija

Reisswolf d.o.o.

Digitalizacija

Usvajanjem poslovanja “bez papira”, kroz digitalizaciju, REISSWOLF nudi kompletno rješenje:
•   veliku prednost organizaciji u pogledu ekonomičnosti,

•   povećanje produktivnosti,
•   poboljšanje poslovne prakse,
•   pristup svakom pojedinačnom dokumentu u svako doba,
•   pristup od strane više korisnika u isto vrijeme.

 

Skeniranje dokumentacije

Da bi osigurali stalnu dostupnost, jednostavniju pretraživost i viši stupanj sigurnosti Vaše dokumentacije, djelatnici  REISSWOLFA za Vas će pretvoriti Vašu dokumentaciju u digitalni oblik, odnosno za Vas ćemo dokumentaciju skenirati i indeksirati. REISSWOLF preuzima povjerljivu papirnatu dokumentaciju klijenata, skenira je i pretvara u digitalni oblik, te je na taj način čini pristupačnijom. Dokumentaciju je moguće  skenirati u sve glavne formate, kao što su TIFF,  JPEG ili PDF, u boji ili crno-bijeloj skali. Našom uslugom skeniranja obuhvaćamo sve veličine dokumenata; od posjetnica A4, A3, pa sve do velikih A0 dokumenata. Skeniranje dokumentacije obavlja se u našim prostorima, a vrši se najsuvremenijim uređajima vrhunskih tehnoloških mogućnosti. Nakon elektronskog indeksiranja, a ovisno o dogovoru, poslovna dokumentacija u izvorniku vraća se klijentu u prvobitnom stanju ili se pohranjuje u Reisswolf arhivu. Digitalizirana poslovna dokumentacija pohranjuje se na odgovarajućim nosačima podataka (CD, DVD, prijenosni hard disk, DTD-DataTresorDisk), te se dostavlja klijentu ili se pohranjuje putem REISSWOLF f.i.t. aplikacije na REISSWOLF servere.
Sve poslovne aktivnosti obavljamo koristeći vlastite ljudske resurse, a svi REISSWOLF zaposlenici obvezatni su potpisnici pravilnika o čuvanju tajnosti podataka.
Odabrali smo kvalitetu kao ključan element u poslovnom planiranju što uključuje visoke standarde za usluge koje nudimo, a ISO certifikati 9001:2008 i 27001:2013 to potvrđuju.

fit

 

Za više detalja o našoj inovativnoj aplikaciji za digitalnu pohranu dokumentacije REISSWOLF f.i.t., kliknite na ikonu.

Digitalizacija knjiga